Peuter- en kinderdagopvang

Binnen de gebouwen van onze scholen is ook peuteropvang en kinderdagopvang ondergebracht.

Daltonschool Rhenen:
Peuteropvang
Olleke Bolleke is een onderdeel van Stichting Kindcentra de Link en is dagelijks geopend.
De peuters worden begeleidt door VVE- (Voor- en Vroegschoolse Educatie) gecertificeerde pedagogisch medewerkers zodat zij een goede start op de basisschool kunnen maken.
Op de website van Olleke Bolleke kunt u alle informatie vinden die mogelijk op alle vragen die bij u leven, antwoord geeft.

Kinderdagopvang Rhenen:
Onze opvang kent een vast dagritme en is er alle aandacht voor een liefdevolle verzorging en goede voeding. Twee grote pluspunten van onze opvang zijn het kleinschalige karakter en het vaste team van pedagogisch medewerkers, waardoor iedereen elkaar kent! Lekker vertrouwd en gezellig.

Ook is er een buitenschoolse opvang in het gebouw. Bereikt jouw kind de leeftijd van 4 jaar en gaat het naar de basisschool? Dan ligt het voor de hand te kiezen voor BSO Achterstevoren. De overstap naar de basisschool is al spannend genoeg, dan is het prettig dat de BSO vertrouwd terrein is!

De locatie Rhenen heeft 4 groepen:

  • Babygroep Balou (0 tot 2 jaar)
  • Peutergroep Eigenwijs (2 tot 4 jaar)
  • BSO groep Achterstevoren (4 tot 8 jaar)
  • BSO groep Ondersteboven (8 tot 12 jaar)
www.kinderopvangderegenboog.nl

Daltonschool Elst
Peuteropvang:
Peuteropvang-groep de 'Olifant' bevindt zich in 'Het Bestegoed' aan de Spijlen 3 te Elst. De Peuteropvang is ondergebracht in één van de ruimtes van dit Multifunctioneel gebouw. Deze locatie biedt alles wat er nodig is om in een vertrouwde en veilige omgeving te spelen.
De openingstijden van de Olifant zijn:
dinsdag-, donderdag- en vrijdagmorgen van 8.30 - 12.00 uur.


Kinderopvang:
Unieke locatie in MFG "Het Bestegoed" in het hart van het dorp Elst in de provincie Utrecht. Het kinderdagverblijf heeft een babygroep Zeepaardje en een peutergroep Dolfijn waar de kinderen dagelijks een warm onthaal krijgen van onze betrokken en ervaren pedagogische medewerkers. Voorop staat dat de kinderen zich veilig en thuis voelen. De binnenruimte en buitenterrein bieden de kinderen en geweldige mogelijkheid om te ontdekken wat er zich allemaal buiten afspeelt.

Binnen "Het Bestegoed" bevinden zich o.a. ook 2 scholen. Kinderen die op het kinderdagverblijf geplaatst zijn, en met 4 jaar naar één van de 2 basisscholen gaan, kunnen zo doorstromen naar onze BSO Zeehond of Orka. Dit maakt de overgang naar school ook weer makkelijker, omdat de kinderen de medewerkers vaak al kennen.

De locatie Elst bestaat uit

  • KDV groep Zeepaardje (0 tot 2 jaar)
  • KDV groep Dolfijn (2 tot 4 jaar)
  • BSO groep Zeehond (4 tot 8 jaar)
  • BSO groep Orka (8 tot 12 jaar)
www.kinderopvangderegenboog.nl